SYSTEMISCH WERKEN VOOR JONGEREN

Doel van deze workshop: Jongeren hebben steeds meer inzicht in hun hulpvraag via opstellingen werk.

De energie die tussen mensen ontstaat en die je vanaf je geboorte in je eigen gezin hebt gevoeld, neem je je hele leven mee. Als je bewust wordt welke dynamieken en patronen er onbewust spelen in jouw interactie met een ander, (zoals je werkgever, collega, vriendin, ouders, voetbalmaatje, etc), dan kun je de regie over jezelf en je leven terugpakken, als deze patronen niet goed meer voor je zijn.

Door zelf je eigen energie te ervaren in verschillende situaties en omstandigheden en ermee te werken, kun je dit in je dagelijks leven toepassen. Je staat/komt dan letterlijk meer in je kracht.

In deze workshop ga je ervaren hoe de interactie tussen mensen voelt. In de ochtend doen we daarvoor oefeningen. In de middag gaan we aan de slag met opstellingenwerk. Er is dan ruimte om een vraag, een thema of een probleem waar je tegenaan loopt, in te brengen.

Spreek dit je aan en wil je meer helderheid krijgen over jouw onderliggende, belemmerende patronen, meld je dan aan.

We werken met een groep jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 jaar.

Aanmelden via email of what’s app:

Aspasia: Email: a.yocarini@gmail.com, tel. 06-15156899 of via onderstaand formulier

Margriet: Email: info@kinderpraktijk-margriet.nl, tel. 06-12049955 of via button onderaan pagina

 

Praktische zaken:

Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 15

Tijd: nog nader te bepalen

Locatie: Montessorischool De Vleugel, mgr. G.W. Van Heukelomstraat, Nieuwegein

Kosten: €50,  contant betalen. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt deze workshop mogelijk vergoed. Graag van te voren melden of je een factuur wilt.

Lunch: Zelf meenemen, koffie, thee en koekjes gratis

Aanmelden workshop

E-mailadres
onderwerp
Naam en adresgegevens

Margriet en Aspasia

Docenten/begeleiders:

Aspasia Yocarini (64 jaar) begeleidt vanaf 2000 familieopstellingen, zowel individueel als met een groep representanten. Een opstelling is te combineren met een coachingstraject op maat.
Aspasia heeft veel opleidingen en cursussen gevolgd gericht over systemisch werk. Haar achtergrond is leerkracht speciaal onderwijs en begeleider van leerkrachten. Vanuit dit werk is haar passie ontstaan om kinderen/jongeren te helpen, die gedrag laten zien waar de omgeving geen antwoord op heeft. Door zichtbaar te maken wat in het familiesysteem nog niet is opgelost, geeft ze de ouders en het kind/jongere handvatten om de zorg rondom het probleem op te lossen.

Margriet Schouten (61 jaar) begeleidt al 15 jaar kinderen, pubers, jong volwassenen. Zij is integratief jeugdtherapeute en systemisch oudercoach. Ze heeft de opleiding familieopstellingen met kinderen bij Ingrid Dykstra gevolgd en werkt al jaren met Ingrid samen en doet opstellingen. Sinds kort werkt zij met Aspasia, en samen begeleiden ze in de praktijk pubers, jong volwassenen maar ook ouders, die een hulpvraag hebben voor hun kind en er samen niet meer uitkomen. Daarnaast zijn onderwerpen hoogbegaafdheid, hoog gevoeligheid en trauma en hechting de specialiteit van Margriet, omdat ze zich daar jarenlang in heeft verdiept en ook ervaringsdeskundige is. Oordeel loos kijken met een vleugje humor wat er in het moment aan de hand is en dan van onbewust onbekwaam de beweging inzetten naar bewustwording en bekwaamheid is wat haar kwaliteit is